regler/faq

Regler:

Det finns inte många regler för att delta, men här är de:

  • Fotot måste vara taget av dig själv.
  • Fotot ska reflektera temat, hur är upp till dig att tolka.
  • Du kan antingen ta ett nytt foto på temat eller använda ett gammalt.
  • Även om det är kul om du postar på tisdagen så gör det inget om du är sen. Men nästa tisdag kommer ett nytt tema.
  • Posta länken till sidan som fotot finns på i kommentarerna till inlägget här om temat så att alla kan se vilka som deltagit. Länken bör gå till en statisk adress, dvs, en adress där man hittar fotot även om man utforskar arkiven här om en månad eller så.
  • Foton som inte håller sig alls till temat kommer att tas bort ur listan här.
  • Foton som kan anses stötande (ex. våld eller porr) kommer att tas bort ur listan här.

Om ni har frågor så bara fråga!

Vanliga frågor:

Jag postade ett inlägg, varför dyker det inte upp?

TisdagsTema drivs av WordPress och har ett inbyggt spamfilter. Det funkar oftast ganska bra och sorterar bort den reklam för spel och små blå piller som jag vill undvika här. Det mesta fångas av Akismet men en del hamnar i kö i WordPress. Ibland blir WordPress övernitiskt och håller även era inlägg i kö i väntan på att jag ska komma och godkänna dem. Jag godkänner så ofta jag kan, så om det tar lite tid innan era inlägg dyker upp så beror det bara på att jag inte hunnit än. Tack för ert tålamod!

Om er kommentar syns först och sedan verkar försvunnen så beror det på att den hamnat i kö för att modereras och att den enbart synts för er just då. Jag tar inte bort kommentarer om de inte uppenbart bryter mot reglerna så ha bara tålamod så kommer den snart att synas så snart jag hunnit godkänna den.
(För att ge er ett hum om hur hårt TisdagsTema spammas så kan jag berätta att vi får ca 5000 spam-kommentarer per vecka.)

Måste man anmäla sig som medlem och hur gör man det?

Man måste inte anmäla sig på något speciellt sätt för att vara med i TisdagsTema. Det är bara att sätta igång och plåta och lämna länken till ert bidrag här. Inget krångel alls! 🙂

Får man föreslå teman?

Javisst får man det! Jag blir bara glad, så kontakta mig med alla roliga förslag ni kan hitta! Glöm inte att bifoga adressen till er sida så att jag kan länka tillbaka till er.

En reaktion på ”regler/faq”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *