över

Jag tror bestämt att det är över nu. Så det får bli sista temat på TisdagsTema. Åtminstone för nu. Om jag får förnyad ork kanske det vaknar i framtiden men tills vidare är det över. Tusen tack till alla som varit med och deltagit under alla dessa år. I tolv och ett halvt år har ni fotat och delat mer er och det är väldigt fint det. Tack!

6 reaktioner på ”över”

  1. Du har verkligen varit tålmodig och kört så bra teman så länge! VARMT TACK för ett av de absolut bästa fotoutmaningarna på nätet! Det är ledsamt att det ska behöva ta slut men jag hoppas att du har haft glädje av det så mycket som vi har haft! Kram och tack igen! 🙂

  2. Vad tråkigt. Jag pratade precis om tisdagstema med en vän och hur roligt det är. Fast iofs har jag ju inte varit med på en stund, men nu när jag fått en riktig kamera är jag intresserad igen. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *