mobil/rörlig

Det här inlägget skrivs på min mobil. Det är fantastiskt hur rörliga vi är och vad man kan göra med en telefon. Nu kan det ju finnas andra rörliga saker ni hellre fotograferar. Oavsett vilket så ska det bli kul att se era tolkningar.

46 reaktioner på ”mobil/rörlig”

  1. Idag har jag en gästbloggare – det är hon som har tagit bilderna, och det är JAG som är mobil. Idag har jag nämligen åkt HalvVasan!

  2. Det här är nog ett bättre bidrag än rådjuren lite längre ner. En fågel är väldigt rörlig och vattnet i bakgrunden är också rörligt. Samtidigt är framför allt fågeln väldigt stilla, men kan flyga iväg när som helst. Systemkameran är mindre rörlig än mobilkameran som användes till rådjuren, men bilderna blir oändligt mycket bättre.

  3. Nu har jag lagt in mtt rörliga bidrag.
    Maya mitt barnbarn tycker att det är jättekul att köra vår bil. Hon nästan kiknar av skratt. Tur att det är på inhängnat område, för blicken är inte särskild fokuserad på vägen.

  4. Pingback: Rörlig | Lairama
  5. Pingback: » Blog Archive

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *