blommor

Det var länge sen vi riktade kamerorna mot blommor. Och eftersom jag efter helgen har huset fullt av blommor kände jag inspiration.

99 reaktioner på ”blommor”

  1. Å vad kul! När vi kom hem från vår utlandssemester tog jag kameran snabbt ut i trädgården för att föreviga de blommor som blommade så vackert i trädgården. Har lagt upp på bloggen 🙂

  2. En förlorare som tar revansch… Den här blomman föll på målsnöret förra veckan när jag valde bild till temat Rosa, nu får den sin stund i rampljuset 😉

  3. Här kommer mitt bidrag! Inte kanske det helt ultimata men det beror på att jag är på jobbet och gör detta. När jag var hemma gick det nämligen inte komma in på denna sida! Men det är blommor och jag känner mig helt okej med bidrag så! :O))))

    Välkommen in! :O))

  4. Vad passar inte bättre än mitt Blommiga Tisdagstema! Dessutom har jag en utlottning av fint hemligt pris så om tid finns för er så kom och njut av röda blommor och en liten artikel om vilka 5 grönsaker man skall odla för att gå med ekonomiska vinst!
    MB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *