tid

Vi har inte haft temat tid på ganska länge nu. Så jag tänkte att vi borde ha det igen.Så kan vi få se tolkningar från alla som inte hade hittat TisdagsTema då och från alla som nu får chansen att tolka igen. Kameror färdiga, redo, gå! 🙂

190 reaktioner på ”tid”

 1. Hoppeti!

  Tänk vad livet är fyllt av tid i olika skepnader. Min bild ger en bild av några av sådana tider jag har att förhålla mig till både vad det gäller privat njutning och yrkets alla måsten.

 2. Nu finns veckans bidrag om tid i min blogg.

  Jag letade även fram en text om Den vite mannen och tiden som finns att läsa om i inlägget efter, länkat från dagens blogginlägg om tid.

 3. Nu finns det en tolkning av det vi sällan har lagom av hos mig. Man har ju alltid gott om tid, eller ont om tid! 🙂
  Välkomna in till mig!

 4. Nu finns det TID hos mig! Lite sent kanske att lägga ut dagens tema. Men det har faktiskt inte funnits TID eller ork förrän nu. Och TIDEN har ju inte heller gått ut, dvs, det har ju inte blivit onsdag än 😀

  Så välkomna in och kika!

  // Kram

 5. Här är mitt bidrag till denna veckans tisdagstema! Jag tyckte denna veckans tema var ganska svår, så tolkningen blir ganska simple.
  Skriv gärna en kommentar!

  KraM på er!

 6. Pingback: Rebeccas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *