elektrisk

Den här veckan får ni tolka temat elektrisk. Ta fram kamerorna och ha kul! 🙂

182 reaktioner på ”elektrisk”

 1. Det är nog ingen som är arg eller så, men alla undrar nog vad veckans tisdagstema har tagit vägen,idag är det onsdag och elektrisk var förra veckans tema.

  Maria hoppas allt är bra med dig.

 2. Ett litet inlägg bara angående att temat kom upp lite senare än vanligt.

  Jag har läst en del trista kommentarer runt om bland temafotograferna om administratörens ansvar (borde hon inte ha meddelat att det skulle bli försenat, etc) men det handlar ju bara om en rolig fritidssysselsättning för såväl Maria som för oss andra bloggare! Inte kan man väl ställa krav på hur snabbt temat ska presenteras? Det är väl kul för vissa om det finns där när man vaknar på tisdagsmorgonen, men å andra sidan var det fortfarande tisdag när jag tittade in sent igår kväll. Näe, lite uppskattning till Maria! Tack för att du är så flitig och lägger upp nya spännande teman vecka efter vecka!

 3. Hoppas inget allvarligt hänt som gör att du inte hunnit lägga ut temat för veckan. Förhoppningsvis endast en elak vårbacill.

  Återkommer och tittar senare.

 4. Nu har jag ställt in mitt ”eget tisdagstema” i konstens tecken:-)
  Temaordet har inte kommit in ännu denna tisdag den 25 Mars .. det där tycker jag den som har hand om det här (Maria) kan ge oss dagen innan eller på kvällen så vi vet ordet till nästföljande dag..
  Många väntar ännu på ordet denna tisdag.. men var blir det av?????
  Tjingeling/Pialotta

 5. Trodde inte att jag skulle bli så beroende av en sån här elektrisk pryl…men jag har insett fakta och värderar den väldigt högt!

  Kul att se så fina tolkningar hos er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *