191 reaktioner på ”cirkel”

 1. Jag har aldrig hört talas om detta innan men när jag hittade hit via en länk igår så insåg jag att detta vekligen är en idé som passar mig utmärkt! Jag som inte vet var jag ska göra av mina foton ibland. Jättekul idé! Detta ska jag göra till en tisdagstradition!

 2. Om man vill kan man använda sig av följande formel att beskriva mitt bidrag till veckans tisdagstema

  Vattensamling + vattendroppe = cirklar i vatten

 3. Har nu sett på väldigt många andra bloggar om den här sidan, tisdagstema.se Känns nästan skönt att man hittade en sådan sida nu. Tycker fotande har kommit av sig. Visst finns kameran där och det fotograferas. Men inte så mycket speciella och genomtänkta motiv, mera vardagskort.
  Så roligt att man får sig ett tema, kan klura lite under dagen och sedan skicka in något på kvällen.
  Nu var det alltså cirkel som var temat.
  Har knäppt på vårt cirkelformade ljusfat, med cirkelformade glasbitar i…

 4. Pingback: Krakelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *